Este

Julkaisija syyskuu 3rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kovacs muuttaa Belgiasta Unkariin

Suomen Aachenin EM-estejoukkueessa ratsastanut Henri Kovacs, 25, jättää työnsä belgialaisella Gilbert de Roock Sporthorses-tallilla. Kovacs on työskennellyt GDR-tallilla tasan vuoden. Ennen GDR-pestiään hän oli Suomen maajoukkuevalmentaja Hervé…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland