Artikkelit

Julkaisija syyskuu 3rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Belphegor lähti, into jäi

Ruskeasuon ratsastajakahvilan pöydällä on vaaleanpunainen moottoripyöräkypärä. Kypärä kuuluu kouluratsatsaja Anni Torkon äidille Airi Hyvöselle. Hyvönen oli nuoruudessaan endurokuski. Nyt hän on tullut myymään tyttären skootteria. Skootterin lisäksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist