Artikkelit

Julkaisija syyskuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Vesi vanhin voitehista

Ihmeellisiin paikkoihin sitä joutuu. Tai pääsee. Tämä on Coombelands Racing Stables West Sussexissa Englannissa. Talli, jonka käytävää ei voi kutsua loisteliaaksi, kuuluu kahdeksan miljoonaa euroa laukkaradoilta voittaneelle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist