Koulu

Julkaisija syyskuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Flourian valmistautuu eläkepäiviin

Kikka Suomion kilpailuttama GP-ruuna Flourian (Savoy – Sultan) valmistautuu pikkuhiljaa jäähyväisnäytökseensä. Kaudella 2016 nyt 18-vuotiasta Flouriania ei enää kilpa-areenoilla nähdä. Suomio ja Flourian ovat viettäneet koko vuoden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland