Koulu

Julkaisija elokuu 31st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kaikkonen yrittää omalla FWB:lla

Kouluratsastaja Emilia Kaikkonen on tehnyt elämänpelissään uuden siirron. Kaikkonen on ostanut viisivuotiaan FWB-ruuna Qalisco KS:n (Quali Quanti – Cyrus). Kyseessä ei ole sika säkissä-ostos, sillä Kaikkonen on ratsastanut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland