Este

Julkaisija elokuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Timgren tiesi voittajan: Hartwall

Jessica Timgrenin aavistus osui ja upposi. Viimeisenä autofinaaliin Laaksolla lähtenyt Antonia Hartwall hallitsi hermonsa ja voitti. Hartwallilla oli ensimmäiseltä kierrokselta kaksi aikavirhettä. Hänen lisäkseen kukaan muu ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland