Este

Julkaisija elokuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Laakson kilpailut lopetettiin kesken

Laakson GP-autokilpailu sujui vain pienen kuurosateen kastelemana, mutta viimeiseksi suunniteltu 125 senttimetriä piti keskeyttää. SRL:n pääsihteeri Fred Sundwall sai kipakkaa palautetta Ann-Marie Kainulaiselta siitä, ettei Laakson kenttä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist