Este

Julkaisija elokuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Jessica, kuka voittaa auton ?

Jessica Timgren uskoo, että Antonia Hartwall yllättää autokilpailun toisella kierroksella. “Perusrata oli Tonilla todella hyvä. Tänään on varmaan hänen päivänsä. Toinen, josta tykkään on Tiit Kivisildin hevonen.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland