Artikkelit

Julkaisija elokuu 29th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Lajinvaihto vie vuoden

Krista Taipale-Kovalainen päätti puoli vuotta sitten, että kahdeksanvuotiaan FWB-tamma Marikon (Master – Kostolany) paikka on jossain muualla kuin kouluareenoilla. Hän lähetti Marikon Saksaan kenttäratsastusvalmennukseen. “Mariko oli kouluratsuksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland