Artikkelit

Julkaisija elokuu 27th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tallbergit sanovat “kiitos, hei!”

Anna ja Emma Tallberg, 19, heittävät viikon kuluttua hyvästit kotimaalle ja Nissalan tallille. Anna suuntaa opiskelemaan Tanskaan ja Emma Sveitsiin ratsastajaksi. Ykköshevoset Fernet D (Fürst Heinrich – Fagott) ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland