Este

Julkaisija elokuu 27th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ratsastajat lyhentäisivät GP-sarjaa

Eilen keskiviikkona tyttärensä Jennyn ponihoitajana Evitskogissa ollut Aisa Aarnio-Wihuri kommentoi Horsemail.fi:lle tuoreeltaan esteratsastajien ja SRL:n estekomitean välistä tapaamista. Tuurin GP-osakilpailun jälkeinen kohina sai estekomitean kutsumaan ratsastajat neuvonpitoon.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland