Este

Julkaisija elokuu 24th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Yhdeksän tuntia Ypäjällä

Nuorten hevosten festivaali (NHF) Ypäjällä on yhtä kuin satoja Siittolanmäelle kokoontuneita kotimaisia hevosia ja saman verran ihmisiä. Ei siis mikään kansanjuhla verrattuna Suomenratsujen kuninkaallisiin. Hyvän tuulen näyteikkuna…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland