Este

Julkaisija elokuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mikon maailmasta värikkäämpi

Mikko Mäentausta päätti tänään EM-kilpailunsa Aachenissa kolmeen pudotukseen. Ne eivät himmentäneet tosiasiaa, että kyseessä on suuri yllätys. Mäentausta nousi Suomen joukkueen reservististä sen ykkösnimeksi! “Aacheniin pääseminen tuntui hienolta.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland