Artikkelit

Julkaisija elokuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Vänskä ammattilaisena Chantilly’ssa

Kaksi vuotta sitten Laura Vänskä, 29, jätti Ranskan laukka-urheilun mekan Chantillyn taakseen. Suuntana oli alkuun Irlanti, sitten Englanti, Yhdysvallat, Australia, Uusi-Seelanti ja Dubai. Elokuun alussa Vänskä palasi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland