Artikkelit

Julkaisija elokuu 17th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Talentin perässä Istanbuliin

Tässä jutussa ei ole järkeä. On kuitenkin pää ja häntä. Plus nimi: Talent. Selvittääkseni mikä tekee Talentista, melko tavallisennäköisestä KWPN-ruunasta, ihmeellistä ihmeellisemmän, lensin Istanbuliin. Matkustamisessa sinänsä ei ollut mitään erikoista. Talentin kilpaillessa esteillä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland