Artikkelit

Julkaisija elokuu 17th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Missä luodit viuhuu

Tallinpitäjä, valmentaja, ratsastaja, hevoskasvattaja. Plus 27 vuotta koulutuomarina. Siinä arsenaalia, jonka pohjalta Anne-Mari “Kärtsy” Pekonen mielipiteensä hevosista ja niiden kohtelusta muodostaa. Ajan melkein ohi, vaikka tienhaara on tuttu. 12…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland