Artikkelit

Julkaisija elokuu 16th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tuomariäänet Aachenin kürissä 4-3

Tänään käytiin Aachenissa kouluratsastuksen EM-kilpailuissa todellinen henkien taisto. Tai tuomareiden henkien, miten nyt asian haluaa nähdä. EM-kulta meni 0,25 prosentin kaulalla Valegrolle ennen Desperadosta. Pronssista kilvoitteli kolme…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland