Artikkelit

Julkaisija elokuu 15th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

EM-puomit kolisivat, mitä miettii Forstén?

Junioreiden esteratsastuksen EM-kilpailu on vielä kesken Itävallassa. Suomalaisten Eveliina Talvion ja Miisa Pulkkasen osalta kilpailu päättyi kuitenkin jo alkukilpailuihin. Virheitä tuli molemmille liikaa, niitä ei voi kiistää. Paikan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland