Artikkelit

Julkaisija elokuu 15th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kyllä, hoidan hevosia vuonna 2025

Mitä sanoo 10 vuotta ammatikseen hevosia Euroopassa hoitanut Nanna Nieminen tallinpitäjä Tuija Tuomisen ajatuksesta, että tallinpito loppuu ennen vuotta 2025 pulaan hyvistä hevosenhoitajista? “Tuomisen kuvaamat työehdot, palkka 1600-1700…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist