Koulu

Julkaisija elokuu 9th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Fürsten-Lookille laukasta 10

Verdenin MM-kilpailut ovat tärkeääkin tärkeämmät Euroopan suurille oriinpitäjille. Paul Schockemöhle sai Verdenistä jälleen hyvää markkinointiapua. Kun tänään sunnuntaina ratsastettiin kuusivuotiaiden MM-tittelistä, Schockemöhle istui GP-areenan laidalla olevassa VIP-teltassa juomassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland