Koulu

Julkaisija elokuu 9th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Anky Hollannin EM-joukkueessa

Ajattelitko pitää perjantaina 14.8., jolloin ei ole kouluratsastusta Aachenin EM:ssa, vapaapäivän katsomosta? Ei kannata, sillä lajin kolminkertainen olympiakultamitalisti Anky van Grünsven on silloin radalla. Reiningissä. Van Grünsven, 47,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland