Koulu

Julkaisija elokuu 8th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Verdenissä tehtiin MM-historiaa

Tanskalaiset tekivät lauantaista unohtumattoman Verdenissä. Viisivuotiaiden hevosten MM-finaalissa kulta- ja hopeamitalit menivät kahdelle DWB-täyssisarukselle, Fassbinder – Romanov-yhdistelmästä oleville Fiontinille ja Fiontinalle. Fiontinalla, jota ratsasti Andreas Helgstrand, oli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist