Este

Julkaisija elokuu 8th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hot Topic palasi voittajaksi

Nina Fagerströmin kanssa jo useita 140-145-luokkia voittanut tamma Hot Topic (Cicero – Hattrick) on saanut vireensä takaisin. Fagerström kertoo Hot Topicin “säikähtäneen” Spruce Meadowsin isoilla 145-radoilla niiden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist