Koulu

Julkaisija elokuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Quarton matkalla MM-finaaliin

Nuorten kouluhevosten MM-kilpailuissa Verdenissä on toistaiseksi yhdellä suomalaisratsastajalla tulos, jolla ehkä mennään finaaliin. Ratsastaja on Ruotsissa asuva Yvonne Österholm. Österholm kilpailee Verdenissä kuusivuotiaiden hevosten luokassa SWB-ruunalla Quarton…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist