Este

Julkaisija elokuu 6th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Nikanderin Carlos 160-tasolla

Lohjalaisen eläinlääkäri Hanna Nikanderin kasvatustyö virolaiseen Estonian Sporthorse-kantakirjaan on tuottanut kauniin tuloksen. Tuloksen nimi on ytimekkäästi Carlos (Verdi – Linaro). Kahdeksanvuotias Carlos on noussut tänä keväänä 160-luokkiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist