Este

Julkaisija elokuu 5th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mirri Hicksteadin pääareenalla

Pikkuhiljaa se tapahtuu. Anne-Marie “Mirri” Clarke hilaa itseään takaisin kohti kansainvälisiä esteareenoita. Sunnuntaina tuli jo tuplanolla 140-finaalissa Hicksteadissa. 1980-luvun nuorisotähden matka on kulkenut Hollannista Englantiin, missä hänellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland