Artikkelit

Julkaisija elokuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mestarit metsässä Keravalla

Ollilan laaksossa Keravalla kilpailtiin sunnuntaina 2.8. ehkä kaikkien aikojen kovin Suomessa järjestetty kenttäratsastuksen helppo luokka. Mukana oli yhteensä 34 lähtijää, joista kuusi oli lajinsa SM-kultamitalisteja: Karoliina Setälä,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist