Este

Julkaisija elokuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Rajamäki hallitsi hermonsa – kultaa

Junioreiden SM-kilpailuun lähti tänä vuonna villit 40 ratsukkoa. Heistä vielä 15 starttasi tänään hypätyssä finaalissa, jonka toinen kierros oli korkeudeltaan 140 senttimetriä. Johtopaikkaa kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist