Este

Julkaisija elokuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ponit eivät päässeet maaliin

Ypäjällä esteratsastuksen SM-kilpailujen finaalit alkoivat aamutuimaan. Ensin hypätyssä isojen ponien luokassa yhdeksästä lähtijästä kaksi pääsi ensimmäisen kierroksen radalta maaliin. Matkan varrelle jäivät sekä luokassa ensimmäisenä että toisena…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist