Artikkelit

Julkaisija elokuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kuningatar Hanna I sai kruununsa

Samaan aikaan kuin Kuninkuusraveja ajettiin toisaalla, hypättiin Ypäjällä senioreiden esteratsastuksen SM-mitaleista. Kun kulta päätyi Hanna Tardiveaulle ja tamma Wetrichtalle (Lux – Indoctro) voi jo nyt sanoa, että…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland