Este

Julkaisija elokuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Miisan onni kääntyi taas

“Jännitti, tottakai. Vuoden tauko on vuoden tauko”, myönsi Miisa Pulkkanen Ypäjällä. Pulkkanen on ennen junioreiden SM-finaalia kilpailussa kolmantena pitkän kuntoutuksen läpikäyneellä tamma Bardot’lla (Cortus – Cortez). Koska junioreiden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland