Este

Julkaisija elokuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Maiju Mallatin katse Cupidossa

Aachenin EM:iin ajatellun Vincente-ruunan jouduttua ähkyleikkaukseen jäi Maiju Mallat ilman isojen GP-luokkien hevosta. Tuli aikaa myös kesälomalle, jota hän nyt viettää Suomessa. Lauantaina Mallat saapui Ypäjälle auttamaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland