Este

Julkaisija elokuu 1st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kulkas nousi SM-kultataisteluun

Ville Kulkas teki tänään Ypäjällä miehen työn. Kulkas lähti ensimmäisenä senioreiden SM-kilpailun toiseen osakokeeseen ja hyppäsi FWB-ruuna Calimbarilla (Calato – Erdball xx) luokan ainoana radan ilman pudotuksia.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist