Este

Julkaisija heinäkuu 28th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Eveliina Talviolla uusi tykki alla

Esteratsastuksessa junioreiden EM-kilpailuun valmistautuva Eveliina Talvio sai toissapäivänä kotitallilleen uuden hevosen. Charmique (Carolus I – Baloubet du Rouet) on kahdeksanvuotias ja valmis 135-140-tasolle. Talvion EM-hevonen on perheen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland