Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Iwona Majewska – aina matkassa

Kun Satu Liukkonen ja Sebastian Numminen kilpailevat Odensessa, Lummenissa, Falsterbossa tai Bratislavassa, jossain lähistöllä liikkuu myös tummatukkainen Iwona Majewska. Suomalaisten uskollisin hevosenomistaja. Nimi ja piirteet viittaavat Majewskan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist