Este

Julkaisija heinäkuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontion tienestit 160 000+ euroa

Anna-Julia Kontion otettua tänään Asconassa 150-luokassa 4300 euron arvoisen kolmossijan hänen palkintorahansa “Sveitsin aikana” ovat ylittäneet jo 160 ooo euroa. Kolmossija Asconassa tuli luottoratsu Fardonilla (Corland – Metzcalero).…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland