Koulu

Julkaisija heinäkuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Susanna Hyypiän hevoset Boeen

Viime kesästä Englannissa olleet Susanna Hyypiän kouluhevoset muuttavat kuun vaihteessa Porvoon lähelle Boeen. Boe tunnetaan kaksinkertaisen SM-kultamitalisti Stella Hagelstamin kotitallina. Hagelstamin GP-hevoset ovat kuitenkin tällä hetkellä Saksassa,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist