Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Porthan-Broddell ja Ehrnrooth EM-katsastetaan

SRL:n julkistamassa ratsastuksen EM-joukkuelistassa ei ole yllätyksiä. Paitsi ehkä se, että koulujoukkueeseen ehdolla olleet Eevamaria Porthan-Broddell ja Elisabet Ehrnrooth on kutsuttu erikseen katsastukseen, ennen kuin neljäs joukkueratsukko…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist