Este

Julkaisija heinäkuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kerimaan latu avoinna

Esteratsastaja Emilia Kerimaa vaikuttaa hetken haun jälkeen löytäneen työpaikkansa. Hän kilpaili tänään Hollannissa 120-tasolla Pim Mulderin hevosilla. “Olen sijaisena, toistaiseksi, mutta hyvältä vaikuttaa. Mulder mietti jo, millä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland