Kenttä

Julkaisija heinäkuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Losvik 3. Ruotsin kenttämestaruuksissa

Eirin Losvik ja FWB-tamma Daffodil’s Flamenco (Camiell Flamingo Z – Robin Z) ovat sijoittuneet kolmansiksi Ruotsissa maan mestaruuskilpailuissa. Kyseessä olivat kenttäratsastuksen juniorimestaruudet. Losvik, 17, oli vielä ennen rataesteitä sijalla kaksi. Pudotus…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist