Este

Julkaisija heinäkuu 19th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Vincente leikattu – Eternety D EM:iin

Vararatsastajaksi alun perin merkitty Mikko Mäentausta nousee viralliseksi EM-joukkueen jäseneksi. Syynä on Maiju Mallatin EM-hevosen Vincenten (Oklund – Ufarno) läpikäymä leikkaus. Mallatilla on tallissaan monta muutakin hyvää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland