Este

Julkaisija heinäkuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Pulkkanen ja Talvio valmiina EM:iin

Junioreiden esteratsastuksen EM-kilpailuun Wiener Neustadtiin on lähdössä kaksi suomalaista, Miisa Pulkkanen ja Eveliina Talvio. Molemmat ovat kilpailleet keväällä ja kesällä useampaan otteeseen ulkomailla. Pulkkasella, 18, on ruuna Beckhamin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland