Este

Julkaisija heinäkuu 16th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Peltokoski palasi Hankoon ja SM:iin

Espanjassa keväästä lähtien viihtynyt esteratsastaja Ville Peltokoski tuli Suomeen eilen keskiviikkona. Hän kilpailee tutulla Dynamic van de Herkenshoeve-ruunalla sekä Hangon GP:ssa että SM-kilpailuissa. Peltokoski kertoo hypänneensä ennen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland