Este

Julkaisija heinäkuu 14th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mäentausta reservisti EM-Aacheniin

Mikko Mäentausta valmistautuu hyvillä mielin Bratislavan NC-edustukseen ja Aachenin EM-kilpailuun. Takana on maajoukkuevalmennus Hollannissa Juulia Jyläksen kotitallilla. “Näillä näkymin olen vararatsastaja EM-joukkueessa. Olen sitä ihan mielelläni, koska…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland