Koulu

Julkaisija heinäkuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Discussing the piaffe 1: Carde

Horsemail.fi:ssa julkaistu eversti Christian Carden piaffi-aiheinen haastattelu on nyt luettavissa englanniksi. Artikkeli on käännetty suomesta Carden toiveesta. Linkki siihen on everstin omilla kotisivuilla. Käännöksen on tehnyt Minna Tallberg.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland