Kenttä

Julkaisija heinäkuu 3rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kolme halukasta kenttä-EM:iin

Senioreiden kenttäratsastuksen EM-kilpailut pidetään 10.-13. syyskuuta Skotlannissa. Kolme suomalaista ratsastajaa pitää niitä edelleen tavoitteenaan. Ratsastajista Elmo Jankari ja Sanna Siltakorpi asuvat Saksassa, Pauliina Swindells (os. Marttila) Englannissa. Jankarilla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland