Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Vahvojen tammojen linjaa

Hevoset yhdistävät hyvinkin erilaisia ihmisiä. SRL:n hallituksen entisen puheenjohtajan Jukka-Pekka Leskisen ja kasvattaja Heidi Hagelstamin välillä yhteys tulee holsteinori Alibin (Aldato – Heidekrug) kautta. “Alibi oli tärkeä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland