Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 2nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kolmen vuoden koukku

Kun 18-vuotias tyttö odottaa ensimmäistä kilpailuaan hevosen kanssa kolme vuotta kyseessä on oltava erikoinen tapaus. Eikä vähä mitä: päästyään lopulta suorituksiin, Michigan-L (Michellino – World Cup I)…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland