Este

Julkaisija kesäkuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Marinan “musta hevonen”: Cancellara

Kun Savonlinnassa pompataan kohti 5000 euron OperaGames-ykköstä, mukana saattaa olla “musta hevonen” Kirkkonummelta. Marina Ehrnrooth nimittäin teki Salossa uudella tammallaan Cancellaralla (Contendro I – Graf Top) heti…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland