Este

Julkaisija kesäkuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

GP-sarja Timgrenin osalta ohi

Alkukaudesta lähes kaiken kotimaan 140-radoilla voittanut ruuna Walk-On (Tangelo van de Zuuthoeve – Burggraaf) loukkaantui Salossa GP-osakilpailun verryttelyssä. Ratsastaja Jessica Timgren tutkitutti hevosen heti päästyään kotiin. “Walk…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland